Oferta
Czym się zajmujemy?
Certyfikacja systemów zarządzania
Wybierz certyfikację i dowiedz się więcej.
ISO 9001
ISO 9001 to norma określająca wymagania dotyczące systemu zarządzania jakością tj. zapewnieniu wysokiego poziomu jakości każdemu produktowi, usłudze, procesowi oraz organizacji jako całości.
GMP
GMP określa szereg standardów i norm, które muszą być spełnione, aby samą produkcję żywności uznać za właściwą oraz zapewniającą bardzo wysoką jakość zdrowotną
GHP
DOBRA PRAKTYKA HIGIENICZNA (GHP) to kompleksowe starania, które przedsiębiorca musi podjąć, aby stworzyć odpowiednie warunki na wszystkich etapach produkcji żywności i wprowadzaniem jej do obrotu.
ISO 22000
ISO 22000 jest to przyjęta globalnie norma, która stanowi podstawę do przyznawania ważnego na całym świecie certyfikatu bezpieczeństwa żywności ISO, przeznaczona dla całego łańcucha rolno-żywnościowego.
HACCP
System HACCP został utworzony w celu zapewnienia jakości zdrowotnej produktów spożywczych i gwarancji produkcji żywności takiej, której spożycie nie stanowi zagrożenia dla zdrowia lub życia konsumenta.
System Usług Szkoleniowych SUS 2.0
System SUS 2.0 jest standardem zarządzania w zakresie świadczenia usług przez podmioty specjalizujące się w usługach szkoleniowo-rozwojowych.